Stort tack till alla er som deltog på vårt otroligt gripande och så viktiga seminarium på ABF-huset i Stockholm den 2 september 2015!

Denna gång fick ca
330 vuxna!! vår viktiga och förebyggande utbildning i sexuella övergrepp på barn och grominng. 

Med oss hade vi våra fantastiska föreläsare Åsa Kastbom (leg läkare), Fredrik Seidevall (Rikskriminal-polisen), Mats Andersson (IT-analytiker) och Sofia Rapp-Johansson (författare). 


Och ett stort tack till er sponsorer som gjorde det möjligt för oss att hålla ännu en gratis utbildningsdag!!


Föreläsare:
Åsa Kastbom
Fredrik Seidevall
Mats Andersson
Sofia Rapp-Johansson

"Tack för en mycket givande eftermiddag! Jag har inget negativt att komma med. Föreläsningarna var jättebra och mycket tänkvärda. Har lyft med min rektor vikten att lyfta detta på föräldramöten och med elever. Efter seminariet i går åkte jag direkt på ett föräldramöte på min skola och berättade då för föräldrarna just om vikten att vara närvarande i barnens internetanvändning."
Skolsköterska, Stockholm

"Jag är jättenöjd med seminariet igår. Kan inte komma på något som ni kunde ha gjort annorlunda. Det var väldigt bra upplägg med personer som belyste problemet från olika synvinklar. Aldrig har 4 timmar gått så fort. Trots det hemska och jobbiga ämnet lyckades alla föreläsarna få in humor och det gör det hela lite lättare att lyssna och ta in. Ni gör med andra ord ett fantastiskt arbete! Fortsätt med de ni gör, tror att era seminarier gör stor skillnad för många."
LSS-handläggare, Stockholm

"Jättebra med mycket viktig information. Svårt ämne men som föreläsarna ändå tog med humor, värme och allvar. Precis vad som behövs! Jag känner mig redo att våga se, våga fråga och våga lyssna! :) Och ska även förmedla det jag fick med mig till övrig personal! Så ett varmt tack för det ni gör!"
Skolkuraator, Stockholm