I en fullsatt lokal i ABF-huset i Stockholm utbildade vi den 12 september ca 400 kloka och engagerade vuxna som på olika sätt arbetar med barn och unga.

Vi bjöd på en gratis utbildningsdag med våra fantastiska föreläsare
Per-Åke Wecksell och Sofia Rapp Johansson för att utbilda och ge bättre kunskap om barn och ungas vardag på nätet och i sociala medier.

Hur sprids sexuellt barnövergrepps material på nätet? 
Kan man stoppa förövarna på nätet? 
Vad kan du göra för att förhindra övergreppen som dagligen sker på barn över nätet? 




Och ett stort tack till er sponsorer som gjorde det möjligt för oss att hålla ännu en gratis utbildningsdag!!


Föreläsare:
Per-Åke Wecksell
Sofia Rapp-Johansson

"Pedagogerna som var där tyckte att det var väldigt bra. Fruktansvärt otäckt, men så bra att få detta med sig. Vi hoppas verkligen att möjligheten till flera liknande seminarier kommer så fler har möjligheten att gå. Vi skulle gärna se någon kvällsföreläsning, där vi även kunde skicka med föräldrar. Tack för att ni tar upp ämnet till ytan och vi hoppas verkligen att det sprids så alla vet vad vi har att göra med. Vi vill självklart vara med och "säkra varje unge" om vi kan!"
Förskolechef, Stockholm

"Jag vill endast säga att jag tycker att föreläsningen var väldigt gripande, nyttig och tänkvärd. Man vill verkligen inte tro att det får gå till som det gör och denna föreläsning av båda två gör att man känner att någonstans kan jag göra något för någon så att dennes liv förhoppningsvis kan ändras. Många tankar såklart. Tack!"
Socialpedagog, Stockholm 

"Bra, gripande föredrag. Oerhört starkt att få ta del av en personlig erfarenhet från sexuella övergrepp, ett särskilt varmt tack till henne. Jag såg efter föreläsningen starkt behov av att varje förälder får del av det ni sedan talade om kring vad och hur saker o ting händer på nätet. Det var svårt att se vad ni skulle kunna göra bättre."
Specialpedagog, Stockholm