Vi vill rikta ett stort tack till alla er som deltog på vårt betydelsefulla seminarium på Konstert & Kongress i Linköping den 28 september 2015!

Denna gång hade vi ca
 200 vuxna!! på plats som tog del av vår förebyggande utbildning i sexuella övergrepp på barn.

Detta var dessutom vår första livesändning och vi är jätteglada att vi även kunde nå ut till er som inte kunde vara med på plats utan följde oss via länk!

Med oss hade vi vår fantastiska föreläsare Åsa Kastbom (leg läkare). Och ett stort tack till er sponsorer som gjorde det möjligt för oss att hålla ännu en gratis utbildningsdag!!

Föreläsare:
Åsa Kastbom

"Tack för en mycket givande em. Jag tyckte upplägget, lokalen, rasten och föreläsaren Åsa var bra.
Temat var naturligtvis väldigt tungt och satte sina spår i mig. Jag vill verkligen kämpa ännu mera för dessa barn  efter att ha hört dessa horribla livsöden. Bra information, väl avvägt vad man kan ta till sig men också greppbara kännetecken när det inte står rätt till. Kommer att rekommendera cheferna i Åtvidaberg att ta in er som föreläsare så flera anställda i kommunen får den här kunskapen."

Förskolärare, Åtvidaberg
"Ett helt suveränt och oerhört viktigt seminarium. Vi satt med gåshud och tårar i ögonen och bara kände att ALLA som jobbar med barn borde gå på detta. Tack! Ni behöver inte ändra på något bara göra det fler gånger så alla som jobbar med eller har med barn att göra går..."
Förskolärare Norrköping