Ett stort tack till alla er som tog del av vårt otroligt viktiga seminarium på Karlstads Bibliotek den 7 december 2015!

Denna gång hade vi ca
110 vuxna!! på plats som tog del av vår förebyggande utbildning i sexuella övergrepp på barn.

Med oss som föreläsare hade vi leg psykolog Michael Lundgren.




Och ett stort tack till er sponsorer som gjorde det möjligt för oss att hålla ännu en gratis utbildningsdag!!

Föreläsare:
Michael Lundgren

"Det är ett ämne som gör många av oss (de allra flesta hoppas jag) illa till mods och illamående över att detta fruktansvärda finns och existerar i ett samhälle där det sociala skyddsnätet BORDE kunna se till att detta absolut inte skulle kunna ske.
Det finns och vi måste våga se, våga lyssna och agera därefter. Det blev verkligehetsförankrat i.o.m. att en person föreläste som faktiskt hade stor erfarenhet inom området ur olika perspektiv.
Föreläsningen är som en high five i ansiktet- med en stol liksom. Det här finns, det förekommer i detta nu och medvetenheten/ civilkuraget/professionen måste ta ett steg framåt."

Förskollärare Karlstad

"Jag och min personal på sex personer, tyckte att det var mycket givande eftermiddag, det var en rak o tydlig information. Intressant att få höra hur förgripare tänker. Ett ämne som man behöver "påminnas" och prata om i arbetslagen.
Skrämmande är att jag har en tjej som är färdig förskolelärare i januari och ska börja sin anställning hos oss då, inte har fått nåt av det här på sin utbildning 3.5år på universitetet. Så det var extra bra att hon hade möjlighet att vara  med."

Förskolechef Karlstad