"Hej!
Tack för en bra föreläsning! Jag tycker att det var en bra föreläsning med en föreläsare som verkligen lyckades fånga mitt intresse under hela eftermiddagen, tiden gick verkligen snabbt."
 Skolsköterska

Hur får vi som föräldrar eller vuxna reda på vad som händer våra barn på nätet? Våga Fråga‼️ Lyssna‼️ Visa intresse‼️

För att få igång den där dialogen där du som vuxen signalerar att du bryr dig och att du är nyfiken kan du helt enkelt börja ställa frågor. Fråga vad de tycker om att göra på nätet, om de har några favoritspel eller någon favoritvideo. Be dem visa i så fall! Att tala om livet på nätet är minst lika viktigt som att tala om vad som händer irl. Så vänta inte utan börja prata med ditt barn om livet på nätet idag!

Tips för att komma igång med nätpratet:
✅Skaffa boken ’Värsta Bästa Nätet’ av Maria Dufva!
✅skaffa serietidningen ’Mini på Nätet’ som ges ut av oss, Säkra Varje Unge!
✅Ta fredagsfrågan till din hjälp!

Utbildning i Halmstad!

Vilken uppslutning på vårt seminarium i Halmstad igår‼️
Tack till alla er fantastiska och engagerade deltagare som var där för att få viktiga kunskaper om barn och ungas liv på nätet
Föreläste gjorde vår grymma expert, författare & kriminolog Maria Dufva.


"De allra flesta föräldrar är väldigt intresserade av sina barn, men på nätet lever de ändå oftast föräldrafritt. Vi lämnar inte våra barn ensamma på en nattklubb eller en finlandskryssning. Men varje dygn lämnas tusentals barn ensamma i olika chatt-rum på nätet med samma klientel som finns i baren, säger Maria Dufva."

För er som ännu inte sett någon av Maria Dufvas föreläsningar läs mer på hennes hemsida: mariadufva.seVill ni också få livsviktiga kunskaper och utbildning av oss?
Mejla oss:

info@sakravarjeunge.se