"Hej.
Tack, jag tycker det var en väldigt intressant eftermiddag, oerhört viktigt arbete som görs och viktigt att vi pratar om det och får kunskap. Bra föreläsare! Skulle gärna ta del av de presentationer som visades om det finn möjlighet till det.
Tack igen!"
Skolkurator

 

Seminarium i Göteborg!


Det blev ett fullsatt seminarium idag i den fantastiskt vackra Aulan i Göteborgs Universitet‼️
ca 250 engagerade, kloka vuxna var samlade i Aulan för att få kunskaper om hur vi kan förebygga och stoppa alla sorters sexuella övergrepp på barn irl och på nätet.


 Föreläsare för dagen var grymma barnrättskämpen och författare Caroline Engvall tillsammans med före detta elitidrottare och kommunikolog Teija Bervokk. Caroline och Teija gjorde en fantastisk föreläsning tillsammans 

Deltagarna var också fantastiska och deltog aktivt och det blev många frågor och diskussioner. Så viktigt att vi vågar fråga men också visar att vi klarar av att lyssna på barnen!
Det är tillsammans vi kan göra skillnad och sprida informationen vidare! Och även om man inte kan göra allt så kan alla göra någonting!

 

"Hej!
Jag är supernöjd med fredagens seminarium i Göteborg. Väldigt proffsigt upplagd. Kommer garanterat hålla utkik efter fler seminarier från er. Frågorna ni tar upp brinner jag för i mitt arbete."
Förskollärare