Seminarium i Östersund!

Vilket fantastiskt seminarium det blev idag! I en lokal på biograf Biostaden i Östersund samlades idag över 100 engagerade kloka vuxna för att få kunskaper om hur vi kan förebygga och stoppa alla sorters sexuella övergrepp på barn irl och på nätet! Föreläsare för dagen var vår expert överläkare Åsa Kastbom.

Så viktigt att vi vågar fråga men också visar att vi klarar av att lyssna på barnen när de sedan berättar för oss! Så kul att så det blev mycket frågor från er fantastiska deltagare, ni var så engagerade att vi helt glömde bort tiden mot slutet
Det är tillsammans vi kan göra skillnad och sprida informationen vidare!

Vill ni boka ett eget seminarium eller har frågor kring våra utbildningar?
Kontakta: info@sakravarjeunge.se

"Hej!
Tack för en givande föreläsning. Jag tycker att allt Åsa Kastbom förmedlade var mycket bra och informativt pga att detta är ett område som det talas alldeles för lite om och är så tabubelagt. Jag har absolut fått en del verktyg och kommer dels att tänka mer på att fråga elever om hur de har det – att våga fråga - samt så kommer jag att sprida det jag lärt mig vidare till övrig personalgrupp på skolan."
Skolsköterska

"Hej!
Jag är jättenöjd med föreläsningen, både upplägget och dess innehåll. Väldigt jobbigt ämne som jag tycker att ni informerar om på ett sakligt, tydligt och evidensbaserat vis. För mig är detta ett särskilt viktigt ämne och vill kunna göra mer för barnen som är utsatta och undrar därför vart jag kan vända mig för att praktiskt kunna hjälpa till.."
Specialpedagog