Stort tack till alla er som deltog på vårt otroligt gripande och så viktiga seminarium på ABF-huset i Stockholm den 21 september 2016!

Denna gång fick ca
350 vuxna!! vår viktiga och förebyggande utbildning i sexuella övergrepp på barn och grominng. 

Med oss hade vi våra fantastiska föreläsare Åsa Kastbom (specialistläkare och forskare i pediatrik), Björn Sellströn (NOA, f.d. Rikskriminalpolisen), och Sofia Rapp-Johansson (författare). 





Och ett stort tack till er sponsorer som gjorde det möjligt för oss att hålla ännu en gratis utbildningsdag!!


Föreläsare:
Åsa Kastbom
Björn Sellström
Sofia Rapp-Johansson

"Jag var på eran föreläsningseftermiddag igår, det var verkligen fruktansvärt i dubbel bemärkelse, fruktansvärt hur vuxenvärlden uttnyttjar barn/unga och fruktansvärt bra att ni tar upp det! Era föreläsare var fantastiska! Vilket mod och vilket engagemang. Jag är väldigt glad att ni finns. Idag berättade jag om gårdagen och erat grooming projekt i skolorna för min rektor som genast sa kontakta dem!! Återigen stort tack för gårdagen!"
Skolsköterska, Stockholm

"Tack för ett mycket bra seminarium idag på ABF-huset. Känns lite tungt i hjärtat just nu, men det var en nyttig föreläsning. Vi är mycket intresserade av att ni kommer ut och föreläser för våra barn/ungdomar."
Skolsköterska, Stockholm

"Vi deltog i er föreläsning igår på ABF huset i Stockholm tillsammans med våra jour och familjehemsföräldrar. Alla var väldigt tagna och skakade efter föreläsningen. Vi tycker att föreläsningen höll en hög kvalité och föreläsarna förmedlade ämnet på ett både känslofyllt och professionellt sätt. Vi är alla jättenöjda med eftermiddagen och känner stor respekt för er alla som arbetar med detta."
Företag, Stockholm